Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

Προς την προεδρία του ...ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ

Καλή επιτυχία στους διαπραγματευόμενους την προεδρία.


Success in life, in anything, depends upon the number of persons that one can make himself agreeable to.


(Thomas Carlyle)



Η προεδρία στο σύλλογο αρχιτεκτόνων είναι ασφαλώς η θεμιτή επιθυμία κάθε ενός από εμάς, τους εκλεγέντες στο 15μελές ΔΣ του ΣΑΔΑΣ ΠΕΑ. Μέχρις ότου καταλήξουμε στην ψηφοφορία "διανομή " των "διακεκριμμένων ρόλων ", ασφαλώς θα υπάρξουν συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι οπωσδήποτε το δημοκρατικά ορθότερο.

Την ημέρα του αποτελέσματος, ένας θα είναι πολύ ικανοποιημένος και "πρόεδρος" ενώ οι υπόλοιποι αναλογικά ολιγότερο ικανοποιημένοι, σύμφωνα με τις επιθυμίες, τα ονειρα αλλά και τον χαρακτήρα ενός εκάστου. Αντιστρόφως ανάλογη της χαράς, θα είναι η ευθύνη και οι υποχρεώσεις γιά την υπόλοιπη θητεία. Συνεπώς και οι "μή πρόεδροι" έχουν λόγους να παρηγορηθούν.

Το συμβούλιο θα λειτουργήσει, σε κάθε περίπτωση. Πρέπει να φτάσουμε στη νέα σύνθεση πολιτισμένα, χωρίς τραύματα βεντέττες και περιττές υποθήκες στην έτσι κι΄αλλιώς "δύσκολο να είναι" δημιουργική πορεία. Ανεξάρτητα από συμφωνίες και άλλα,

Απαγορεύεται η είσοδος στους..... μή έχοντες εργασία.

1 σχόλιο:

Πέτρος Τατούλης είπε...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Θέμα
"Μετά το Πολιτικό Σύστημα, Τι; - Κατ' επίφαση Δημοκρατία και άλλα Δεινά- Υπόθεση Siemens: Πυξίδα Πολιτικής Αλλαγής".
Η ατζέντα θα περιλαμβάνει ζητήματα, όπως ο δικομματισμός, ο απολογισμός της Μεταπολίτευσης, οι παραδοσιακοί παίχτες της πολιτικής σκηνής, η διαφθορά, το Κράτος, οικονομία και φιλελευθερισμός, αλλά και ερώτηματα σχετικά με την επόμενη ημέρα του συστήματος, τη δυνατότητα για μια άλλη Δημοκρατία. Ό διάλογος θα είναι απόλυτα ελεύθερος ως προς τη διατύπωση και τις απόψεις, πλην όμως θα ακολουθήσει τους κανόνες της ευπρέπειας και του σεβασμού των συνομιλητών.
Περιμένω τις προτάσεις συμμετοχής σας στο p.tatoulis@gmail.com έως την επόμενη Παρασκευή 11 Ιουλίου, με στόχο η συνάντηση να πραγματοποιηθεί εντός των ημερομηνιών 16 έως 18 Ιουλίου.

ευχαριστώ για τη φιλοξενία