Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΕΙΑ των Δημοτικων ΕΚΛΟΓΩΝ στο ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Αγαπητοί φιλοι,

Ενα ειλικρινές ευχαριστώ. Αισθανομαι και συναισθανομαι την απόλυτη τιμή που μου καναντε με την της εκλογή μου. Ηδη το αγχος της ανταπόκρισης βαραίνει δημιουργικά τη σκέψη μου. Και παλι σας ευχαριστω.......και θα προσπαθήσω να κανω το χρεος μου, απ οποια θεση και αν κληθω να συμμετάσχω και να υπηρετήσω.

Παρα τις στατιστικες προβλεψεις και τις βαθυστοχαστες αναλύσεις που συνήθως συνοδευουν καθε εκλογική διαδικασία ο Διονυσης ΖΑΜΑΝΗΣ και εμεις οι υπολοιποι κερδισαμε αυτη την εκλογή. Συνθημα απο δω και περα ειναι οτι "πρεπει να αποδώσουμε καλυτερα απο την προηγούμενη διοίκηση". Η ψυχραιμία η γνώση η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων αλλα και η απομάκρυνση καθε στραβής και παρωχημένης αντίληψης ειναι προυποθεση για μια τετοια επιτυχία.

Τώρα απαιτείται εξειδικεύσουμε το προγραμμά μας και το Σεπτέμβριο να γνωρίζουμε τους στόχους της διοικησης και το πλαίσιο του διαλόγου που θα γινει δημιουργικός όταν ειναι δημοκρατικά θεμελιωμένος σε γνωσεις, ήθος και αξίες.

Μια συμβολική γιορτή στο εκλογικό κέντρο θα σηματοδοτήσει την αρχή της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ την προσεχή ΠΕΜΠΤΗ οπου ειναι καλεσμένοι ολοι φιλοι και χθεσινοι αντίπαλοι για να δειξουμε οτι δεν περισσεύει κανείς στην νεα προσπάθεια που ήδη έχει ξεκινήσει.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: